Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Administració pública > Administració local [X]
 1. El Consell Comarcal del Pallars Jussà promociona l'ús del llenguatge inclusiu i no sexista entre la plantilla

  Administració pública > Administració local CNL de Lleida

  El 24 de setembre es va portar a terme la sessió formativa "Llenguatge inclusiu i no sexista" al Consell Comarcal del Pallars Jussà, en el marc de les accions programades en el Pla d'igualtat d'oportunitats de l'ens.

 2. S'intensifica la col·laboració amb el Consell Comarcal del Segrià

  Administració pública > Administració local CNL de Lleida

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida i el president del Consell Comarcal del Segrià, el Sr. David Massot, s'han reunit aquesta setmana per encarar l'inici del curs.

 3. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  El conveni d'adhesió referma la col·laboració del CPNL i l'Ajuntament de Torelló en tots aquells aspectes que tinguin com a finalitat la normalització, l'ús i la difusió de la llengua catalana .

 4. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  El Consorci per a la Normalització Lingüística ratifica i consolida la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló a través de la signatura del conveni d'adhesió i ja compta amb 137 administracions públiques coordinades amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

 1. Formació sobre llenguatge inclusiu i no sexista a l'Ajuntament d'Ulldecona

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  Els dies 11 i 12 de març de 2021 va tindre lloc una sessió sobre llenguatge inclusiu i no sexista adreçada al personal de l'Ajuntament d'Ulldecona, amb l'assistència de vint-i-cinc treballadors d'aquest ens local.

 2. La Regidoria de Política Lingüística promou dues accions formatives per al bon ús del català entre el personal de l'Ajuntament de Reus

  Administració pública > Administració local CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  El CNL de l’Àrea de Reus imparteix un seminari sobre “Llenguatge igualitari i no sexista” i un sobre “La nova gramàtica”, aquest darrer amb la col·laboració del CNL de Sabadell i del CNL de Girona.

 3. Es constitueix el nou Consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià

  Administració pública > Administració local CNL de Badalona i Sant Adrià

  El dia 20 de novembre es va portar a terme el primer Consell de Centre d'aquest curs i es va constituir amb la designació de la nova presidenta del nou període, escollida arran dels canvis en la direcció de l'Ajuntament de Badalona.

 4. Més d’un centenar de treballadors de nou ajuntaments no consorciats de la comarca han participat a la sessió sobre la nova gramàtica i ortografia de la llengua catalana

  Des de mitjan novembre de 2019, el Servei Comarcal de Català ofereix al personal tècnic i administratiu dels ajuntaments no consorciats i del Consell Comarcal la sessió 'Novetats i canvis de l'Ortografia i la Gramàtica de la llengua catalana'.

 1. Català 100% accessible

  Administració pública > Administració local CNL de Barcelona

  El passat dimecres 11 de desembre el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona va formar part d'un itinerari 100% accessible pel barri Gòtic, que reivindica els comerços que aposten per un model de ciutat integradora i inclusiva.

 2. Sessió sobre llenguatge igualitari per als ajuntaments de la Ribera d'Ebre

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric, el divendres 13 de desembre, de les 12 h a les 14 h, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

 3. Taller sobre estratègies per a un ús igualitari de la llengua a l'Urgell

  Administració pública > Administració local CNL de Lleida

  Personal del Consell Comarcal de l'Urgell va assitir ahir a una sessió de dues hores  sobre els recursos per visibilitzar més les dones en el llenguatge administratiu i evitar usos androcèntrics o que pertetuïn estereotips de gènere.

 4. Cursos per al personal de l'Administració local al Pla de l'Estany

  Administració pública > Administració local CNL de Girona

  Durant els mesos de setembre, novembre i desembre, el Servei Comarcal de Català, en col·laboració amb la Diputació de Girona, du a terme dues propostes formatives en llengua catalana a la seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

 1. Hem participat a la fira de serveis educatius de l'Ajuntament de Badalona

  Administració pública > Administració local CNL de Badalona i Sant Adrià

  Com cada any, la inauguració del curs acadèmic inclou una fira de serveis i productes en què el CNL de Badalona i Sant Adrià hi ha tingut un estand per mostrar a la comunitat educativa del territori els materials i l'oferta de serveis que poden ser d'interès tant per al professorat com per a l'alumnat de Badalona.

 2. Sessió de llenguatge administratiu igualitari a l'Ajuntament de Tortosa

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El dia 14 de febrer de 2019 va tindre lloc una sessió sobre llenguatge administratiu igualitari adreçada al personal de l'Ajuntament de Tortosa, amb l'assistència d'una dotzena de treballadors i funcionaris de la institució.

 3. Sessió sobre llenguatge administratiu igualitari per al personal del Consell Comarcal del Montsià

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El Servei Comarcal de Català del Montsià va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric,  el  dijous 15 de novembre, de les 9.

 4. Constitució del nou Consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià

  Administració pública > Administració local CNL de Badalona i Sant Adrià

  El dia 13 de novembre es va portar a terme un Consell de Centre per elegir el nou president per al nou període, arran dels canvis en la direcció de l'Ajuntament de Badalona.

 1. Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació

  Administració pública > Administració local CNL Vallès Occidental 3

  Aquest mes de juliol, un total de 10 periodistes de Montcada Comunicació han assitit al curs Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia organitzat pel Servei Local de Català de Montcada i Reixac.

 2. L'assessorament en proves de selecció de personal de l'Administració local, un servei cada cop més usat

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  Cada cop és més habitual que les administracions locals del territori sol·licitin l'assessorament del Consorci a l'hora d'organitzar els seus processos selectius, bé siguin concursos, oposicions, borses de treball, etc.

 3. Sessió sobre llenguatge administratiu igualitari per al personal del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric, el divendres 13 d'abril, de les 13 h a les 15 h, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

 4. Arrenca l'Escola d'Humanitats de Cornellà

  Administració pública > Administració local CNL de Cornellà de Llobregat

  Es posa en marxa el projecte de l'Escola d'Humanitats de Cornellà per promoure valors com la igualtat, perspectiva de gènere, pensament crític i accés universal a les arts i pensament.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5