Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Administració pública > Administració local [X]
 1. L'OC de la Llagosta participa en la sessió formativa del Mòdul C per a nouvinguts

  Acolliment , Administració pública CNL del Vallès Oriental

  L'Oficina de Català de la Llagosta participa en la sessió formativa "Mòdul C. Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic" que l'Ajuntament de la Llagosta organitza per als usuaris de l'àmbit de Nova Ciutadania.

 2. Reconeixement del Districte de Gràcia a la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona per la seva trajectòria de divulgació i promoció de la llengua catalana

  Administració pública, CPNL CNL de Barcelona

  Ahir 28 d'abril, a les 18.30, es van atorgar els premis Vila de Gràcia 2021, al Centre Artesà Tradicionàrius

 3. El CNL de Tarragona ha participat a 191 processos de selecció de personal durant el 2021

  Administració pública CNL de Tarragona

  L'assistència als tribunals de processos de selecció de personal a les administracions és un dels serveis més consolidats del CPNL

 4. Llenguatge inclusiu a les administracions municipals del Pallars Jussà

  Administració pública, Administració pública, Assessorament lingüístic CNL de Lleida

  El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català, va oferir a les administracions municipals de la comarca una píndola formativa sobre llenguatge inclusiu.

 1. El Consell Comarcal del Pallars Jussà promociona l'ús del llenguatge inclusiu i no sexista entre la plantilla

  Administració pública CNL de Lleida

  El 24 de setembre es va portar a terme la sessió formativa "Llenguatge inclusiu i no sexista" al Consell Comarcal del Pallars Jussà, en el marc de les accions programades en el Pla d'igualtat d'oportunitats de l'ens.

 2. S'intensifica la col·laboració amb el Consell Comarcal del Segrià

  Administració pública CNL de Lleida

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida i el president del Consell Comarcal del Segrià, el Sr. David Massot, s'han reunit aquesta setmana per encarar l'inici del curs.

 3. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  Administració pública, CPNL Serveis Centrals

  El conveni d'adhesió referma la col·laboració del CPNL i l'Ajuntament de Torelló en tots aquells aspectes que tinguin com a finalitat la normalització, l'ús i la difusió de la llengua catalana .

 4. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  Administració pública, CPNL CNL d'Osona

  El Consorci per a la Normalització Lingüística ratifica i consolida la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló a través de la signatura del conveni d'adhesió i ja compta amb 137 administracions públiques coordinades amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

 1. Formació sobre llenguatge inclusiu i no sexista a l'Ajuntament d'Ulldecona

  Administració pública CNL de les Terres de l'Ebre

  Els dies 11 i 12 de març de 2021 va tindre lloc una sessió sobre llenguatge inclusiu i no sexista adreçada al personal de l'Ajuntament d'Ulldecona, amb l'assistència de vint-i-cinc treballadors d'aquest ens local.

 2. La Regidoria de Política Lingüística promou dues accions formatives per al bon ús del català entre el personal de l'Ajuntament de Reus

  Administració pública CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  El CNL de l’Àrea de Reus imparteix un seminari sobre “Llenguatge igualitari i no sexista” i un sobre “La nova gramàtica”, aquest darrer amb la col·laboració del CNL de Sabadell i del CNL de Girona.

 3. Es constitueix el nou Consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià

  Administració pública CNL de Badalona i Sant Adrià

  El dia 20 de novembre es va portar a terme el primer Consell de Centre d'aquest curs i es va constituir amb la designació de la nova presidenta del nou període, escollida arran dels canvis en la direcció de l'Ajuntament de Badalona.

 4. Més d’un centenar de treballadors de nou ajuntaments no consorciats de la comarca han participat a la sessió sobre la nova gramàtica i ortografia de la llengua catalana

  Administració pública, Assessorament lingüístic CNL del Vallès Oriental

  Des de mitjan novembre de 2019, el Servei Comarcal de Català ofereix al personal tècnic i administratiu dels ajuntaments no consorciats i del Consell Comarcal la sessió 'Novetats i canvis de l'Ortografia i la Gramàtica de la llengua catalana'.