Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. Horari d'atenció telefònica del CNL de Barcelona

  Altres CNL de Barcelona

  A causa de la situació actual de la Covid, el CNL de Barcelona ofereix horaris d'atenció telefònica reduïts. Només s'atendran amb cita prèvia les atencions que requereixin presencialitat.

 2. Primers resultats de la nova campanya de VxL “Quan parles fas màgia”

  Voluntariat per la llengua, Altres > DGPL > Difusió Serveis Centrals

  385 nous inscrits en el programa, 253 dels quals com a voluntaris, en només dotze dies La campanya vol donar un nou impuls al programa, que després de 17 anys arribarà enguany a les 150.

 3. Primers resultats de la nova campanya de VxL “Quan parles fas màgia”

  Voluntariat per la llengua, Altres > DGPL > Difusió CNL El Prat de Llobregat

  385 nous inscrits en el programa, 253 dels quals com a voluntaris, en només dotze dies La campanya vol donar un nou impuls al programa, que després de 17 anys arribarà enguany a les 150.

 4. “Quan parles fas màgia” nova campanya d’impuls al Voluntariat per la llengua

  Voluntariat per la llengua, Altres > DGPL > Campanyes CNL de les Terres de l'Ebre

  El programa Voluntariat per la llengua de la Direcció General de Política Lingüística, que gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística i que té com a objectiu fer créixer el domini de l'ús oral del català, comença una nova temporada d'activitats amb la campanya de promoció "Quan parles fas màgia" i una nova imatge gràfica.

 1. “Quan parles fas màgia” nova campanya d’impuls al Voluntariat per la llengua de la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística

  Voluntariat per la llengua, Altres > DGPL > Campanyes Serveis Centrals

  La modalitat virtual del Voluntariat per la llengua creix durant la pandèmia i es consolida com un programa de llarga trajectòria. Aquest any se superarà el llindar dels 150.

 2. Inauguració de l'exposició itinerant "Ànima. 15 anys de la Fundació .cat" a Tortosa

  Altres CNL de les Terres de l'Ebre

  Divendres 18 de setembre, a les 19 h, se celebra l'acte d'inauguració de l'exposició “Ànima. 15 anys de la Fundació .cat”, a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, a Tortosa.

 3. El Consorci participa a l'ofrena floral de la Diada a Móra d'Ebre

  Altres > Altres CNL de les Terres de l'Ebre

  Un total de 41 entitats i institucions de la localitat han participat en l’acte institucional celebrat al monument de l’Estela de la Llibertat.

 4. Dia de lliure organització

  Altres CNL de les Terres de l'Ebre

  Els serveis del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) tanquen per dia de lliure organització.

 1. Horari d'atenció telefònica del CNL de Barcelona

  Altres CNL de Barcelona

  Només s’atendran amb cita prèvia les atencions que requereixin presencialitat.

 2. "Com ho diries en català?"

  Altres > DGPL > Difusió CNL L'Heura

  "Com ho diries en català?" és el joc interactiu sobre manlleus innecessaris.

 3. El CNL de l'Hospitalet tanca per vacances

  Altres CNL de l'Hospitalet

  Per continuar donant un servei de qualitat Hem implantat mesures de seguretat i de prevenció, hem diversificat l'oferta de cursos i hem reduït la ràtio per aula.

 4. Fes créixer el català, també a l'estiu

  Altres CNL de Lleida

  Aquest estiu, no t’aturis! La Direcció General de Política Lingüística amplia el ventall de recursos per aprendre català des de casa.

 1. El CNL de Badalona i Sant Adrià s'acomiada fins al setembre

  Altres > Altres CNL de Badalona i Sant Adrià

  Amb novetats perquè els cursos presencials siguin del tot segurs i una ampliació de l’oferta presencial i en línia

 2. El CNL de Cornellà examina una vintena de persones durant el mes de juliol

  Altres CNL de Cornellà de Llobregat

  Després de la situació de confinament per la crisi sanitària, el CNL de Cornellà de Llobregat es posa a punt per examinar l'alumnat de català que va veure interromput el seu curs.

 3. L'Oficina de Català de la Palma de Cervelló reprèn l'atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

  Altres CNL Ca n'Ametller

  La cita prèvia serà indispensable per a rebre l'atenció presencial, dimarts 21 i dimecres 22 de juliol, en horari de 9 a 1 h del matí A través del web del CNL Ca n'Ametller i de les xarxes socials es podrà seguir l'obertura gradual de serveis i oficines .

 4. El 78,9 % de les cadenes de supermercats que venen en línia ho fan en català

  Socioeconòmic > Empresa > Emmarca't, Altres > DGPL > Campanyes CNL de Barcelona

  Política Lingüística ha analitzat els usos lingüístics en el sector de la distribució alimentària en línia, en què el català s'usa de forma majoritària i treballa amb els agents del sector per incrementar-hi la presència.

 1. El 78,9 % de les cadenes de supermercats que venen en línia ho fan en català

  Socioeconòmic > Empresa > Emmarca't, Altres > DGPL > Campanyes Serveis Centrals

  Política Lingüística ha analitzat els usos lingüístics en el sector de la distribució alimentària en línia, en què el català s'usa de forma majoritària i treballa amb els agents del sector per incrementar-hi la presència.

 2. L'Oficina de Català de Corbera de Llobregat reprèn l'atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

  Altres CNL Ca n'Ametller

  La cita prèvia serà indispensable per a rebre l'atenció presencial, de dilluns a divendres en horari de 9 a 1 h del matí A través del web del CNL Ca n'Ametller i de les xarxes socials es podrà seguir l'obertura gradual de serveis i oficines .

 3. L'Oficina de Català de Vallirana reprèn l'atenció telefònica

  Altres CNL Ca n'Ametller

  L'atenció telefònica serà de dilluns a divendres en horari de 9 a 1 h del matí A través del web del CNL Ca n'Ametller i de les xarxes socials es podrà seguir l'obertura gradual de serveis i oficines .

 4. El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca reprèn l'atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

  Altres CNL Ca n'Ametller

  La cita prèvia serà indispensable per a rebre l'atenció presencial a l'edifici municipal de les Escoles Velles, de dilluns a divendres en horari de 9 a 1 h del matí A través del web del CNL Ca n'Ametller i de les xarxes socials es podrà seguir l'obertura gradual de serveis i oficines .

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10