Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. El Pacte Nacional per la llengua ha recollit fins al moment 303 aportacions

  Altres Serveis Centrals

  El secretari de Política Lingüística ha comparegut al Parlament i ha destacat que "el català es troba en una situació complexa i delicada, però la situació pot corregir-se i hi ha molta gent disposada a aconseguir-ho".

 2. Granollers acull la presentació del Pacte Nacional per la Llengua per donar el tret de sortida al Pacte Municipal per la Llengua que impulsa l'Ajuntament

  Altres CNL del Vallès Oriental

  El secretari de Política Lingüística va animar la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua i va felicitar l'Ajuntament per tirar endavant un acord municipal que treballi per incrementar l'ús social de la llengua amb actuacions concretes.

 3. Barcelona acull l'exposició 'Catalunya Nord. 40 anys d'Arrels, 40 anys d'un país'

  Llengua i cultura, Altres CNL de Barcelona

  La inauguració anirà a càrrec del secretari de Política Lingüística i comptarà amb el comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l'Ajuntament de Barcelona i el president de l'Associació Arrels.

 4. Horaris d'atenció al públic del CNL de Barcelona durant els dies d'inscripció

  Altres CNL de Barcelona

  El CNL de Barcelona ofereix atenció presencial i atenció telefònica

 1. Horaris d'atenció al públic del CNL de Barcelona

  Altres CNL de Barcelona

  El CNL de Barcelona ofereix atenció presencial i atenció telefònica

 2. Els ELICS del Garraf i l’Alt Penedès i el CNL valoren positivament la col·laboració duta a terme durant el curs escolar

  Altres CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  Durant el curs 2021/2022 els membres dels Equips de llengua, interculturalitat i cohesió social (ELIC) del Servei Educatiu tant del Garraf com de l'Alt Penedès s'han coordinat amb el personal del CNL per organitzar formacions sobre llengua catalana per a la comunitat educativa de diversos centres de les dues comarques.

 3. Badalona acull la presentació del Pacte Nacional per la Llengua en un acte al Museu de Badalona

  Altres CNL de Badalona i Sant Adrià

  El secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, presenta el Pacte Nacional i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català.

 4. Neix La Fera

  Altres CNL de Barcelona

  Avui neix La Fera, una fàbrica digital que generarà oportunitats per a creadors de contingut, streamers i podcasts en català

 1. El 5 de juliol es presentarà el Pacte Nacional per la Llengua a Badalona

  Altres CNL de Badalona i Sant Adrià

  La presentació del dia 9 de juny es va posposar a causa del Ple extraordinari de l'Ajuntament El proper 5 de juliol a les 18 h al Museu de Badalona es presentarà l'acte Hi participaran el secretari de Política Lingüística i l'alcalde i la 2a tinenta d'Alcaldia de Badalona.

 2. El CNL de Terrassa i Rubí acull l'acte de presentació del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  Altres CNL de Terrassa i Rubí

  El secretari de Política Lingüística presenta a Terrassa el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua   Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida a tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats.

 3. Sessió de proximitat del Pacte nacional per la llengua a Móra d'Ebre

  Altres CNL de les Terres de l'Ebre

  La Biblioteca Comarcal Artur Cot i Miró de Móra d'Ebre va acollir el dia 16 de juny de 2022 una sessió de proximitat en el marc del procés participatiu del Pacte nacional per la llengua, amb la intervenció dels presidents de l'Associació Cultural La Riuada de Móra d'Ebre, Joan Launes; d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, Dolors Róo, i del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, Josep Cid.

 4. Presentació del Pacte Nacional per la Llengua a Mataró

  Altres CNL del Maresme

  Mataró va rebre, ahir a la tarda, la presentació del Pacte Nacional per la Llengua, amb la participació del secretari de Política Lingüística, Xavier Vila, i del regidor de Presidència i Educació de l'Ajuntament de Mataró i president del Consell del CNL del Maresme, Miquel Àngel Vadell.

 1. Mataró acull dimarts l'acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  Altres Serveis Centrals

  El secretari de Política Lingüística i president del CPNL presenta el Pacte al CNL del Maresme i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català.

 2. Oberta la inscripció a la IX Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

  Altres Serveis Centrals

  Enguany aportarà la mirada del conjunt dels territoris i dels professionals de la Política Lingüística al Pacte Nacional per la Llengua

 3. El CNL de Barcelona ofereix cursos intensius presencials de nivell inicial i bàsic a l'estiu

  Altres CNL de Barcelona

  El període d’inscripció als cursos intensius de juliol i agost serà del 27 al 30 de juny

 4. Santa Coloma de Gramenet recull noves propostes a favor del català per al Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL L'Heura

  - El Secretari de Política Lingüística va presentar a Santa Coloma de Gramenet el Pacte Nacional per la Llengua i va animar la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català.

 1. A Sant Feliu, commemorem Gabriel Ferrater dins i fora de l'aula

  Altres CNL Roses

  En el marc de la Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat, va tenir lloc la conferència "Vèncer la por.

 2. Cornellà de Llobregat acull l'acte comarcal de presentació del Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL Ca n'Ametller

  Una representació de polítics i tècnics del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller encapçalats per la presidenta del Consell de Centre assisteixen a un acte presentat pel secretari de Política Lingüística i alhora president del Consorci per a la Normalització Lingüística El secretari de Política Lingüística anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català.

 3. Cornellà de Llobregat acull l'acte comarcal de presentació del Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL Roses

  Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10