Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. El CNL de Terrassa i Rubí acull l'acte de presentació del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  Altres CNL de Terrassa i Rubí

  El secretari de Política Lingüística presenta a Terrassa el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua   Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida a tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats.

 2. El 5 de juliol, la nova data de la presentació del Pacte Nacional per la Llengua a Badalona

  Altres CNL de Badalona i Sant Adrià

  La presentació del dia 9 de juny es va posposar a causa del Ple extraordinari de l'Ajuntament El proper 5 de juliol a les 18 h al Museu de Badalona es presentarà l'acte Hi participaran el secretari de Política Lingüística i l'alcalde i la 2a tinenta d'Alcaldia de Badalona.

 3. Sessió de proximitat del Pacte nacional per la llengua a Móra d'Ebre

  Altres CNL de les Terres de l'Ebre

  La Biblioteca Comarcal Artur Cot i Miró de Móra d'Ebre va acollir el dia 16 de juny de 2022 una sessió de proximitat en el marc del procés participatiu del Pacte nacional per la llengua, amb la intervenció dels presidents de l'Associació Cultural La Riuada de Móra d'Ebre, Joan Launes; d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, Dolors Róo, i del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, Josep Cid.

 4. Presentació del Pacte Nacional per la Llengua a Mataró

  Altres CNL del Maresme

  Mataró va rebre, ahir a la tarda, la presentació del Pacte Nacional per la Llengua, amb la participació del secretari de Política Lingüística, Xavier Vila, i del regidor de Presidència i Educació de l'Ajuntament de Mataró i president del Consell del CNL del Maresme, Miquel Àngel Vadell.

 1. Mataró acull dimarts l'acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  Altres Serveis Centrals

  El secretari de Política Lingüística i president del CPNL presenta el Pacte al CNL del Maresme i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català.

 2. Oberta la inscripció a la IX Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

  Altres Serveis Centrals

  Enguany aportarà la mirada del conjunt dels territoris i dels professionals de la Política Lingüística al Pacte Nacional per la Llengua

 3. El CNL de Barcelona ofereix cursos intensius presencials de nivell inicial i bàsic a l'estiu

  Altres CNL de Barcelona

  El període d’inscripció als cursos intensius de juliol i agost serà del 27 al 30 de juny

 4. Santa Coloma de Gramenet recull noves propostes a favor del català per al Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL L'Heura

  - El Secretari de Política Lingüística ha presentat a Santa Coloma de Gramenet el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català.

 1. A Sant Feliu, commemorem Gabriel Ferrater dins i fora de l'aula

  Altres CNL Roses

  En el marc de la Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat, va tenir lloc la conferència "Vèncer la por.

 2. Cornellà de Llobregat acull l'acte comarcal de presentació del Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL Ca n'Ametller

  Una representació de polítics i tècnics del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller encapçalats per la presidenta del Consell de Centre assisteixen a un acte presentat pel secretari de Política Lingüística i alhora president del Consorci per a la Normalització Lingüística El secretari de Política Lingüística anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català.

 3. Cornellà de Llobregat acull l'acte comarcal de presentació del Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL Roses

  Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats.

 1. Cornellà de Llobregat acull l’acte comarcal de presentació del Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL Eramprunyà

  El secretari de Política Lingüística va presentar a Cornellà de Llobregat el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats .

 2. Cornellà de Llobregat acull l’acte comarcal de presentació del Pacte Nacional per la Llengua

  Altres CNL de Cornellà de Llobregat

  El secretari de Política Lingüística va presentar a Cornellà de Llobregat el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats .

 3. Horari d'atenció al públic del CNL de Barcelona a l'estiu

  Altres CNL de Barcelona

  El CNL de Barcelona està obert tot l’estiu

 4. Presentació del Pacte Nacional per la Llengua al Baix Llobregat

  Altres CNL El Prat de Llobregat

  · El secretari de Política Lingüística va presentar a Cornellà de Llobregat el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur del català · Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats.

 1. Santa Coloma de Gramenet acull l'acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  Altres Serveis Centrals

  El secretari de Política Lingüística presenta a Can Sisteré el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua.

 2. El CNL L’Heura acull l’acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  Altres CNL L'Heura

  - El secretari de Política Lingüística presenta a Santa Coloma de Gramenet el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua.

 3. Cornellà acollirà el proper dijous l'acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  Altres Serveis Centrals

  El Secretari de Política Lingüística presenta el pacte al Citilab i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida a tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats.

 4. El secretari de Política Lingüística presenta el Pacte Nacional per la Llengua a l'Hospitalet

  Altres CNL de l'Hospitalet

  La presentació de Francesc Xavier Vila va reunir ahir més de setanta persones al CC Tecla Sala. Va obrir l'acte Imán Aisa, regidora adjunta d’Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10