Tertúlies literàries al SLC de Sant Cugat

CNL Vallès Occidental 3

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Amb aquestes sessions, d’una hora de durada, el SLC vol oferir un espai per als lectors de novel·la en català

Al Servei Local de Català dedicarem 15 sessions de tertúlies literàries a compartir les emocions que ens desperten tres lectures. Els títols dels llibres els revelarem a la sessió inaugural, el proper 14 de novembre.

En aquest nou curs, titulat L’hora del lector, ja que són sessions setmanals d’una hora de durada, llegirem tres novel·les d’autors catalans actuals. La primera tertúlia tindrà lloc el 21 de novembre i finalitzarem les sessions el 13 de març. Tindran lloc a la 2a planta de la Casa de Cultura, cada dijous, de dos quarts d’onze a dos quarts de dotze.

Per apuntar-vos al curs, cal que us poseu en contacte amb el Servei Local de Català, al 93 589 13 82 (de dilluns a dijous, d’11 a 13 h, o bé dimarts i dijous, de 16 a 18 h) o que ens escrigueu a santcugat@cpnl.cat. Cal que formalitzeu la inscripció al curs abans del dia 14.

La moderadora i guia del curs serà una de les nostres professores de català, la Marisa Salgado, que té un gran bagatge cultural i és una lectora apassionada.

Les persones que acreditin un 75% de l’assistència tindran un certificat del curs. Cost de les 15 sessions: 24,13 euros.

Vols compartir aquesta notícia?