Comencen els Clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El CNL de Barcelona i Biblioteques de Barcelona organitzen conjuntament els Clubs de lectura de llengua catalana des del 2007

Durant aquest mes d'octubre comencen els Clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona, que tenen lloc a diverses Biblioteques de la ciutat. N'hi ha de dos tipus, de nivell bàsic de català i de nivell intermedi.

Els Clubs de lectura de llengua catalana són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana. El clubs de nivell bàsic s'adrecen a persones que tenen un nivell inicial de català i volen practicar-ne l'expressió oral; la tria de llibres està basada en materials de lectura fàcil i obres especialment adaptades per a aquest nivell.

D'altra banda, els clubs de nivell intermedi s'adrecen a persones amb un nivell intermedi de català que volen llegir i conversar en català per guanyar fluïdesa. Aquest club també vol fer conèixer la tradició literària contemporània en llengua catalana.

Durada i inscripció

Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja.

Per inscriure's-hi cal fer-ho al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dóna prioritat als residents del ditricte de cada biblioteca i a les persones ue actualment no assisteixin a cap club de lectura.

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?