Comença la XVI edició del Cicle de Cinema Infantil, que organitzen conjuntament el Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat i l’Associació CineBaix

CNL Roses

Oci i consum > Cinema en català

21 i 22 de setembre de 2013

Ambdues entitats han acordat prorrogar novament el conveni per promocionar el cinema català a Sant Feliu de Llobregat
 
La XVI edició d’aquest Cicle començarà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre amb la pel·lícula Gru2, el meu dolent preferit, una de les pel·lícules d’animació més mediàtiques estrenades aquest estiu.
 
Com altres edicions, aquesta constarà de 9 pel·lícules, una cada mes, però a diferència de les anteriors, enguany el Cicle comença aquest mes de setembre en comptes de l’octubre i acabarà al maig en comptes del juny.
 
Pel que fa als preus de les entrades, es mantenen els mateixos que l’any passat: 4 € per als infants fins a 12 anys (amb el val de descompte que distribuiran les escoles de Sant Feliu) i 5 € per a la resta de públic.
 
La XV edició del Cicle de Cinema Infantil va tenir un total de 2.506 espectadors, que representen una mitjana de 278,4 espectadors per pel·lícula.
 
D’altra banda, i com recull el conveni que ara es prorroga, l’Associació CineBaix continuarà programant cinema en català per a adults i oferint preu reduït per a l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística i per al voluntariat per la llengua quan les pel·lícules siguin en català (versió original, doblades o subtitulades).

CNL Roses

Vols compartir aquesta notícia?