El concurs de Sant Jordi ja té set guanyadors

CNL de Tarragona

Sensibilització > Premis

El sorteig es va realitzar durant el programa de ràdio '1/4 de català'

El concurs de Sant Jordi d'enguany, "La llengua i la literatura tenen premi", ja té set guanyadors, que s'enduen un lot de llibres dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona cadascun. El certamen, organitzat des del CNL de Tarragona i el Servei de Política Lingüística de l'Ajuntament de Tarragona (SPLAT), ha durat des del 12 d'abril fins al 20 de maig.

Els guanyadors han estat: Nelly Navia, Mellouk Nohaila, Mehsoun Jaouad, Núria Rabassó Obradors, Fernando Gavilés, Alba Lucía Losada i Ahmed Wardy, que ja poden passar a buscar el lot de llibres de premi per l'SPLAT (Casa Castellarnau, c. Cavallers, 14).

El sorteig es va fer durant el programa de ràdio 1/4 de català del darrer dimecres de maig, i els seleccionats han sortit d'entre les més de dues-centes butlletes de participació rebudes a les urnes que s'havien disposat al CNL, a les escoles d'adults, biblioteques i sales de lectura dels centres cívics.

El concurs consistia a encertar dotze preguntes sobre llengua i sobre literatura del Camp de Tarragona, preparades des de l'SPLAT i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, des d'on es coordinen els Premis Ciutat de Tarragona.

CNL de Tarragona

Vols compartir aquesta notícia?