50 alumnes del CNL El Prat visiten l’Ajuntament i l’església de la ciutat

CNL El Prat de Llobregat

CPNL, Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

El dimarts dia 1 de març l'alumnat i membres del programa VxL han participat en les dues visites guiades a l'Ajuntament i a l'església Sant Pere i Sant Pau. Els va acompanyar el professorat dels cursos i va fer de guia, Benjamí Company, professor i coordinador d'ensenyament.

Aquesta sortida forma part del programa d'activitats que oferia cada any el CNL, però que no s'havia fet els dos últims anys a causa de la pandèmia, així que va ser una bona oportunitat perquè alumnes i participants del VxL coneguessin l'entorn, la història i l'origen del lloc on viuen.

L'activitat va recórrer la plaça de la Vila, el Teatre Modern, l'església, la cripta, el pàrquing, la Sala de Plens i les golfes de l'Ajuntament. També es van poder observar els vitralls de la casa consistorial.

Un cop a l'Ajuntament, els grups del matí i els de la tarda van rebre la salutació de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que els va donar la benvinguda i els va explicar que el Prat és una ciutat d'acollida des del naixement de la població.

Vols compartir aquesta notícia?