Més de 500 alumnes de 10 instituts visiten l'estand del SLC la Fira Orienta Cerdanyola

CNL Vallès Occidental 3

Socioeconòmic

El Servei Local de Català participa a la fira d'orientació formativa durant dos dies

Els dies 16 i 17 de febrer, el Servei Local de Català de Cerdanyola va participar a la Fira Orienta, sobre formació postobligatòria i adreçada especialment a estudiants que aquest any acaben els estudis de 4t d'ESO.

Van passar per la fira els alumnes de deu centres educatius de Cerdanyola: Institut Gorgs, Institut Forat del Vent, Escola Escaladei, Institut Banús, Institut Jaume Mimó, FEDAC, Flor de maig, UEC, Institut Pere Calders i Col·legi Montserrat. Es va fer difusió de les titulacions oficials de català, del programa Voluntariat per la llengua i les inscripcions generals del 3r trimestre.

A més, i aprofitant que es feia difusió dels nivells de català, quan els estudiants visitaven la parada, havien de fer un qüestionari virtual, a través del qual es va difondre el programa I tu, jugues en català?  i el canal de Spotify del CPNL. Hi accedien des d'un codi QR i es van rebre 85 respostes.

El Servei Local de Català forma part del Pla Educatiu d'Entorn i l'any 2020 va participar per primera vegada a la Fira Orienta, organitzada pel Servei de Joventut de l'Ajuntament en col·laboració amb el Servei d'Educació. L'any 2021 la fira es va fer en format virtual i el 2022 s'ha recuperat la presencialitat. 

     

P. Freixa

Vols compartir aquesta notícia?