L’oferta extraordinària del C2, la campanya “La nostra llengua és la teva veu” i el Paraulògic, a l’”Espai de català” d’aquesta quinzena

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem el programa informant de l'oferta extraordinària de cursos del nivell Superior (C2), que s'oferiran aquest trimestre en modalitat en línia i de manera intensiva. S'explica que el calendari d'inscripcions serà el general de tota l'oferta i que les persones que vulguin accedir al curs, però que no tinguin un certificat del nivell C1 emès pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) o la Secretaria de Política Lingüística (SPL), hauran de sol·licitar una prova de col·locació.

El segon dels temes de l'espai és la campanya "La nostra llengua és la teva veu", que té l'objectiu de recollir veus per desenvolupar productes i serveis tecnològics en català. La col·laboració es fa a través de Commom Voice de Mozilla, plataforma que facilita l'accés de qualsevol empresa al conjunt de dades de què disposa per tal de promoure la innovació en aquest camp.

Tanquem l'Espai de català parlant del Paraulògic, un joc per crear paraules que ha tingut molt de ressò a les xarxes socials i que ha generat moltíssimes consultes al diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans en línia.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Cornellà de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?