Aquesta quinzena parlem del nou període d’inscripció als cursos de català i del projecte “Comerços aprenents”

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió, Socioeconòmic

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem el programa informant del procés d'inscripció per als cursos del proper trimestre, que s'inicia amb un període per sol·licitar una prova de col·locació. Les dates d'inscripció seran a finals de març i tornarà a haver-hi dos torns: un de preferent, els dies 24 i 25, i un altre de general, el 28 i el 29 de març.

El projecte "Comerços aprenents" és el segon tema de què parlem aquesta quinzena. Tal com s'explica és un projecte que va néixer amb els plans Ofercat amb l'objectiu d'incrementar l'ús del català en el sector comercial i que facilita als establiments que puguin fer una atenció bàsica en aquesta llengua.

Un altre projecte que comentem, en aquest cas relacionat amb els plans d'entorn, són els tallers de català per a famílies, que aquesta setmana s'han estat presentat a diversos centres educatius de Cornellà.

Tanquem l'espai recordant que dimecres dia 9 de febrer és el darrer dia per inscriure's a les proves de català de la Secretaria de Política Lingüística.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

CNL de Cornellà de Llobregat

Vols compartir aquesta notícia?