Comença la campanya "Posa fil a la imatge"

CNL L'Heura

Sensibilització

 Quina frase feta et suggereix aquesta imatge?

20 comerços de la ciutat participen en aquesta iniciativa fruit de la col·laboració entre el CNL L'Heura, l'Institut Ramon Berenguer IV i l'Agrupació del Comerç i la Indústria.

Des de dijous 17 de febrer fins al dijous 3 de març, les persones que vulguin participar-hi hauran de trobar els cartells que corresponen a cada una de les frases fetes i anotar-ho a les butlletes que trobaran als mateixos establiments. Entre totes les participants es sortejarà una Targeta Ciutat per valor de 40 euros.

"Posa fil a la imatge" és una campanya que neix de la col·laboració entre l'Agrupació del Comerç i la Indústria, l'Institut Ramon Berenguer IV i el CNL L'Heura.

L'alumnat del batxillerat d'arts plàstiques de l'Institut Ramon Berenguer IV ha dissenyat les imatges que il·lustren 20 frases fetes en català. Els cartells s'exposaran als aparadors de les botigues col·laboradores.

Enguany, 20 establiments de la ciutat participen en aquesta iniciativa que vol promoure l'ús del català al comerç local. Els comerços formen part de l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet i, molts d'ells, també estan adherits al programa del Voluntariat per la llengua del CPNL.

Comerços que participen en la campanya: Comix Box, Palmecoy, Calçats Savina, Herbodietètica Marinela, Laura Cotilleria Llenceria, Àgora, El Forn de la Juanita, Carnisseria José Cabrera, Tot de Punt Gou, Graneria Marta, LaCrep, Tub Esther Alsinet, Nanos, Isabel Dona, Llibreria Carrer Major, Abacus, Hiedra, Octopi, Team Music i Merceria Can Xiquet.

Vols compartir aquesta notícia?