La Fundació Francesc Pujols s'adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Tercera entitat martorellenca que fa aquest pas

La Fundació Francesc Pujols (FFP), consagrada a preservar el llegat del pensador Francesc Pujols i fomentar-ne el coneixement, s'ha adherit al Voluntariat per la llengua (VxL). La FFP s'ha compromès a difondre el programa de trobades lingüístiques, a habilitar espais per a les trobades i a ajudar en les pràctiques lingüístiques que porten a terme els alumnes de cursos Bàsics i Elementals. Per la seva banda, el Servei Local de Català (SLC) de Martorell reconeix que la FFP és una entitat que ofereix activitats perquè es practiqui el català, llengua vehicular de la Fundació i de gran part de la producció literària pujolsiana.

Val a dir que la FFP ha estat sempre una aliada del SLC de Martorell. D'una banda, hi ha col·laborat en l'organització del Dictat Català des de l'inici de l'activitat, sovint proporcionant un text pujolsià que es referia a l'autor protagonista de l'any literari. D'una altra banda, la Torre de les Hores, seu de la Fundació, també ha estat objecte de visita de diversos grups d'estudiants de català.

Si aquest any la situació pandèmica ho permet, la cloenda dels cursos de català tindrà lloc als jardins de la Torre de les Hores (c. del Mur, 63) en una data encara per determinar del mes de juny.

Servei Local de Català de Martorell

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?