L'alumnat al Teatre de Sarrià

CNL de Barcelona

Cursos de català, Llengua i cultura

El dilluns 7 de febrer, a les set de la tarda, es va dur a terme al Teatre de Sarrià la representació d'El Silenci de la Fera, protagonitzat per l’actriu Sònia Masuda

El dilluns 7 de febrer, a les set de la tarda, es va dur a terme al Teatre de Sarrià la representació d'El Silenci de la Fera, un monòleg que parla del patró que hi ha al món cultural de fer que les persones asiaticodescendents no parlin, especialment si són dones. L'excusa per robar-los la veu sol ser qualificar-les de persones misterioses o estrangeres que no parlen la llengua.

El monòleg, protagonitzat per l'actriu catalanojaponesa Sònia Masuda, va comptar amb el suport de material audiovisual amb diferents exemples de pel·lícules i sèries on es produeix aquest patró. En acabar, es va convidar el públic a participar d'un espai de diàleg per conèixer i reflexionar sobre aquesta realitat.

L'activitat, organitzada per l'Espai Avinyó i amb la col·laboració del Teatre de Sarrià i la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona, anava dirigida a l'alumnat del centre i als participants del Voluntariat per la Llengua.

Delegació de Gràcia i Sarrià - Sant Gervasi del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?