Comença la desena edició del concurs LlumCat

CNL Montserrat

Sensibilització

Enguany, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitza la desena edició del concurs LlumCat, centrat en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa

S'hi pot participar del 7 al 22 de febrer, de manera virtual a través de blog del concurs o presencialment emplenant la butlleta i dipositant-la a l'urna del CNL Montserrat, passeig de Pere III, 68, baixos.

Aquest concurs té la finalitat d'aconseguir que els participants no solament s'interessin per la cultura de la ciutat de Manresa, sinó que aprofundeixin d'una manera lúdica en el coneixement d'un dels fets històrics que més impacte ha tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat.

Per participar-hi cal tenir un mínim de 14 anys i respondre les cinc preguntes de què consta. Les persones que responguin correctament totes les preguntes entraran en el sorteig d'un dels 12 premis del concurs que han estat possibles gràcies a la col·laboració dels patrocinadors:
 

 1. Un val de 30 euros per comprar als establiments Manresa+comerç 
 2. Una capsa experiència regal de Fent País Cooperativa
 3. Un menú diari per a dues persones al restaurant Atenes Diesa Restauració
 4. Una subscripció anual a la revista El Pou de la gallina 
 5. Un val per a un servei de fisioteràpia a la clínica universitària de la Fundació Universitària del Bages (UManresa-FUB)
 6. Una visita guiada per a dues persones a la Basílica de la Seu Amics de la Seu
 7. Un val de 30 euros per comprar als establiments Manresa+comerç  
 8. Un paquet turístic Del celler a la taula amb identitat: visita al celler Abadal i àpat al restaurant Las Vegas @bagesturisme + #rutadelvidobages  
 9. Dues invitacions per a visita guiada al Museu de la Tècnica de Manresa Parc de la Séquia
 10. Dues invitacions per a una Séquia exprés Parc de la Séquia
 11. El Còmic de de la Séquia Parc de la Séquia
 12. El llibre Manresa: on l'aigua és el camí Parc de la Séquia

Vols compartir aquesta notícia?