Parlem de cuina amb l'Ada Parellada

CNL de Barcelona

Llengua i cultura, Cursos de català, Voluntariat per la llengua

L’activitat, organitzada per la Delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, es va fer ahir dimecres 2 de febrer a l’Ateneu del Clot

Una quarantena de persones vinculades als cursos de català, al Voluntariat per la Llengua i usuàries de l'Ateneu del Clot van assistir ahir dimecres, 2 de febrer, a la xerrada Parlem de cuina que va comptar amb el protagonisme estel·lar de la cuinera Ada Parellada, del restaurant Semproniana.

Entre d'altres coses, l'Ada va parlar sobre el nom que porta el seu restaurant, que aviat estarà d'aniversari, ja que el va obrir fa prop de trenta anys. També ens va parlar dels seus orígens relacionats amb la cuina, ja que la família regenta la Fonda Europa de Granollers. A més, l'Ada Parellada ens va dir coses molt interessants, com que la cuina genera un vincle emocional, que té un component cultural importantíssim i que està bé innovar, però també posar en valor la rica cuina tradicional catalana.

Les persones participants a la xerrada li van anar fent preguntes que la nostrada cuinera va respondre amb veu experta i de forma molt amena.

La Delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona va organitzar aquesta xerrada, amb la col·laboració de l'Ateneu del Clot i el Voluntariat per la Llengua, per tal d'oferir una activitat cultural i de pràctica de la llengua fora de l'aula, en un ambient distès i un context real de comunicació.

Vols compartir aquesta notícia?