"D'aquí a cent anys": nou fil de conversa per a parelles lingüístiques

Serveis Centrals

CPNL

La Secretaria de Política Lingüística ha publicat la novena unitat de Fils de conversa, recurs digital per promoure la conversa en català de forma lúdica

Amb aquesta unitat ja hi ha prop de 300 activitats disponibles per estimular l'expressió oral a través de vídeos, àudios i jocs. La nova unitat porta per títol "D'aquí a cent anys " i proposa parlar del futur vist des del present.

A finals de febrer es publicarà la desena i última unitat. Les unitats s'estructuren en 4 blocs anomenats Fils: "Fil 1. Mira i parla", "Fil 2. Escolta i parla", "Fil 3. Guaita i opina" i "Fil 4. Parlem-ne i fem". Cadascun dels fils proposa activitats lúdiques per introduir vocabulari, fomentar la lectura, practicar estructures lingüístiques i comunicatives i, sobretot, facilitar la conversa.

Fils de conversa és accessible gratuïtament des de qualsevol dispositiu mòbil i va adreçat a participants en el Voluntariat per la llengua, a professorat i alumnat de català per practicar dins i fora de l'aula i a tothom qui vulgui aprendre i practicar el català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?