Nous vídeos per conversar tant per a parelles del VxL com per a l’alumnat del CPNL

CNL L'Heura

Voluntariat per la llengua

Amb la nova entrega, ja hi ha 17 vídeos de la sèrie audiovisual "Màgia per conversar" per practicar el català.

La Secretaria de Política Lingüística (SPL) ha publicat set nous vídeos de la sèrie "Màgia per conversar", amb l'objectiu d'estimular i promoure la conversa en català. S'adrecen a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL), a l'alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i a tots els aprenents de català que el vulguin practicar.

Els vídeos els protagonitza el mag Eduard Juanola que, a partir d'uns jocs de màgia, proposa temes d'interès per encetar una conversa, com ara quins espectacles preferim, les virtuts personals, les pors de cadascú, els somnis i els malsons repetitius o el pes de les primeres impressions quan es coneixen persones noves. Amb aquests vídeos nous, la sèrie arriba a les 17 entregues de les 25 previstes.

"Màgia per conversar" s'emmarca en la campanya de la SPL i el CPNL "Quan parles, fas màgia", i està especialment pensat per al foment de la conversa entre les parelles que fan Voluntariat per la llengua virtual.

Per ser voluntari del VxL només cal ser major d'edat, parlar català i tenir ganes de conversar una hora a la setmana amb una persona que l'està aprenent o millorant. Fes-nos arribar un correu a vxl(ELIMINAR)@badalona.cat i t'enviarem el formulari que cal emplenar per tal que et puguem adjudicar una parella lingüística.

Anima't a provar aquesta experiència... màgica!

ENLLAÇOS RELACIONATS

Vols compartir aquesta notícia?