Retornen les activitats del VxL amb les organitzacions i entitats de Vilanova

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Voluntariat per la llengua

El Club de Lectura Fàcil en Català, a la Biblioteca Joan Oliva, i les partides setmanals de Scrabble, a l'Agrupació Excursionista Talaia, arrenquen amb les primeres activitats de l'any que el Voluntariat per la llengua organitza amb les entitats adherides

Primera sessió del 2022

El 10 de gener es va fer la primera sessió del Club de Lectura Fàcil (CLF) d'aquest nou any. Les persones que hi van participar van comentar la lectura de les Cartes impertinents de Maria Aurèlia Capmany. Aquesta vegada el contingut de l'obra va generar molta diversitat d'opinions i el debat entre les nou persones que hi van participar va ser molt enriquidor.

Les sessions del CLF s'adrecen principalment als aprenents del Voluntariat per la llengua (VxL), els alumnes dels cursos de català i els usuaris de la biblioteca. Mentre hi hagi places, les inscripcions es fan directament a la Biblioteca Joan Oliva. Les trobades es fan el primer dilluns de cada mes amb l'objectiu que a través de la lectura les persones participants augmentin el vocabulari i les expressions en català i reforcin la competència oral. Les condueix Lourdes Escrigas Casas, filòloga i tècnica de la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

La propera trobada del club serà el 7 de febrer. La lectura proposada per a la sessió és el llibre Les mateixes estrelles de Núria Martí Constans.

Scrabble a la Talaia

Des del 10 de gener l'Agrupació Excursionista Talaia, entitat adherida al VxL, torna a acollir les partides setmanals de Scrabble, amb el suport de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC).

Les partides es faran cada setmana els dilluns no festius, de les set a dos quarts de nou del vespre, a la seu de l'entitat (c. Comerç, 4), les condueix la voluntària i alumna dels cursos de català Ester Gómez i hi poden jugar totes les persones que participen en el VxL o són alumnes dels cursos de català o sòcies de l'entitat.

Vols compartir aquesta notícia?