L'Agrupació Fotogràfica d'Igualada s'adhereix al Voluntariat per la llengua com a entitat col·laboradora

CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua

L'entitat contribuirà a difondre el programa i a fer accions conjuntes de promoció de la llengua al territori

Des d'aquest mes de desembre passat, el Voluntariat per la llengua (VxL) compta amb una nova entitat col·laboradora del programa: l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada (AFI).

Ramon Muntané, membre de l'AFI

A partir d'ara l'AFI col·laborarà amb el CPNL, a través del Servei Local de Català d'Igualada (SLC), per contribuir en el foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya.

La relació entre el SLC i l’AFI sempre ha estat molt estreta, ja que és una entitat molt activa al municipi i compromesa amb la llengua catalana i amb totes les activitats culturals que s'organitzen. En moltes ocasions, ha utilitzat els servei d'assesorament lingüístic per editar material sobre les exposicions que organitzen habitualment i garantir la qualitat lingüística de les publicacions. Amb aquesta adhesió al programa s'adquireix un compromís ferm per part de les dues entitats, que ja treballen per coorganitzar una campanya de promoció de la llengua al territori.

L'AFI agrupa persones de tota mena i condició, amb diversos graus d'experiència i diverses maneres de veure el fet fotogràfic. Sota el lema de fomentar i practicar la fotografia acullen qualsevol iniciativa per millorar i enriquir la vivència fotogràfica.

Vols compartir aquesta notícia?