Nou any, nous cursos de català!

CNL de Lleida

Cursos de català

El CNL de Lleida inicia el 2n trimestre amb 762 inscrits en un total de 42 cursos de català

Alumnes del curs Elemental 1 del Servei Local de Català de Lleida

Els dies 10 i 11 de gener han començat els cursos presencials del CNL de Lleida, que aquest trimestre suposen gairebé un 70% del total dels cursos. El 30% restant correspon als cursos que s'ofereixen en la modalitat en línia.

L'oferta presencial ha prioritzat els cursos inicials i bàsics, adreçats a persones no catalanoparlants. Els alumnes que han triat aquesta modalitat reben la formació a la seu del CNL, al c. Governador Montcada de Lleida, així com a les aules de diferents municipis de la província: Aitona, Alcarràs, Balaguer, el Pont de Suert, Solsona i Tremp.

Més de 300 alumnes, en canvi, han optat per matricular-se a un curs en línia. El CNL n'ha ofert un total de 15, de diferents nivells, des del Bàsic (A2) fins al Superior (C2). En la modalitat en línia, els alumnes no tenen un horari fix, sinó que es connecten a l'entorn virtual del curs i realitzen les activitats del pla de treball amb el guiatge del tutor.

El darrer trimestre del curs s'iniciarà al març. Podeu consultar les dates del període d'inscripció al web del CNL de Lleida: www.cpnl.cat/xarxa/cnllleida

Vols compartir aquesta notícia?