Cinema en català

CNL de Lleida

Oci i consum

Avui s'estrenen als cinemes dos pel·lícules d'animació en català: 'Llunàtics' i 'Buscant la màgica Doremi'. Aquestes obres, que es podran veure en més de 70 sales de Catalunya, Andorra, Illes Balears i País Valencià, s'estrenen doblades al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

L'any 2021, 73 pel·lícules van comptar amb un ajut per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d'estrena en sales de cinema.

Llunàtics
Peter emprèn un viatge a un territori màgic i misteriós per rescatar la seva germana Anne. La petita Anne ha estat segrestada quan intentava ajudar el seu amic Sr. Escarabat a la recerca de la seva dona a la Lluna. En aquesta aventura fantàstica per la Via Làctia, Peter descobreix que només podran saber el parador d'Anne, al sopar de la Fada de la Nit, al Castell dels Núvols.

Obra basada en un centenari conte alemany i distribuïda per Flins & Pinículas en versió doblada al català a les següents sales de l aprovíncia de Lleida:

Buscant la màgica Doremi
Mire Yoshizuki és una oficinista de 27 anys. Sora Nagase és una estudiant universitària de 22 anys. Reika Kawatani treballa a temps parcial en una botiga. Són molt diferents però tenen alguna cosa en comú: se senten desconcertades per una vida que no els està anant tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie "La màgica Do-Re-Mi". A partir d'una trobada predestinada a la botiga Maho-do, el trio fa un recorregut per tots els llocs associats amb la sèrie. Sora, Mire i Reika riuen, ploren, es donen suport mútuament i passen un valuós temps juntes mentre comprenen que Doremi i els seus amics sempre han estat al seu costat.

Amb motiu del 20è aniversari de La màgica Do-Re-Mi, Selecta Visión presenta Buscant la màgica Doremi. Versió doblada al català disponible a les següents sales de la província de Lleida:

Trobareu més informació al portal de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?