'Buscant la màgica Doremi' s'estrena aquest cap de setmana en català als Ocine Màgic de Badalona

CNL de Badalona i Sant Adrià

Oci i consum

L'alumnat dels cursos de català i els participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Badalona i Sant Adrià obtindran un descompte en la compra de les entrades.

Avui s'estrena 'Buscant la màgica Doremi' a Badalona i els usuaris del CNL otbindran descomptes en les entrades d'aquesta pel·lícula amb l’acreditació corresponent (full d’inscripció als cursos o carnet del VxL). El CNL va signar un acord de col·laboració amb els Ocine Màgic per fomentar el cinema en català.

Sinopsi

Sora de Nagoya, Mire de Tokyo i Reika de Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat, ni ocupació, ni personalitat. Només els uneix el fet de sentir-se desconcertades per una vida que els hi està anant tal i com s'imaginaven i que van créixer veient la sèrie LA MÁGICA DO-RE-MI. Les aprenents de bruixa solien reunir-se a la botiga Maho-do, inspirada en un edifici de Kamakura. A partir d'un trobament predesetinat a aquest lloc, el trio realitza el recorregut per tots els llocs associats a la sèrie. Sora, Mire i Reika riuen, ploren, es recolzen mutuament i passen un valiós temps juntes mentre comprenen que Doremi i els amics sempre han estat al seu costat... L'important missatges que les aprenents de bruixa els van ensenyar, els otorga una suau empenta que les fa donar un nou pas endavant.

Tràiler

Podeu trobar tots els horaris de les projeccions a la pàgina web de l'Ocine Màgic de Badalona.

Així doncs, els Ocine Màgic són una de les més de 70 sales i en què es podrà verure més de Catalunya, Andorra, Illes Balears i País Valencià. S'estrenen doblades al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. L'any 2021, 73 pel·lícules van comptar amb un ajut per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d'estrena en sales de cinema.

Vols compartir aquesta notícia?