L'exposició "Quan parles fas màgia" és a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Es podrà visitar del 12 al 31 de gener

Us animem a visitar-la i penjar una foto a les xarxes, amb l'etiqueta #ExpoVxLOlot. Pot ser tant una foto en què sortiu vosaltres, o una foto més "artística" o tan sols d'alguna de les informacions que trobareu a l'exposició. Ens agradarà veure-us a les xarxes!

Comencem l'any difonent el Voluntariat per la llengua, que és un projecte de la Generalitat de Catalunya que té un doble objectiu: per una banda, donar espais a la gent que estudia català, i no el té com a primera llengua, perquè el puguin practicar; per l'altra, fer conscients els voluntaris que no cal canviar de llengua, sistemàticament, davant d'una persona estrangera.

L'exposició "Quan parles fas màgia", que està itinerant per tot Catalunya, és ara a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot, i es podrà visitar fins al 31 de gener. La mostra consta d'una sèrie de plafons que descriuen què és el Voluntariat per la llengua, com funciona i quanta gent hi ha participat des que va començar.

Durant el primer trimestre del curs 21/22, a la Garrotxa es van trobant 25 parelles lingüístiques, ja sigui en format virtual o presencial, i és important tenir una bona borsa de persones voluntàries pensant en el segon i tercer trimestre del curs.

Aquesta exposició, doncs, vol donar a conèixer, encara més, el VxL per aconseguir sobretot voluntaris, però també aprenents, perquè aquest projecte sociolingüístic teixeixi tants ponts com sigui possible.

Vols compartir aquesta notícia?