Foto dels guanyadors de la samarreta Model Refranys, 2021, Mollet del Vallès. Enhorabona i gràcies pel vostre retorn!

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

Premis de l'endevinalla de L'Estenedor 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185

Gràcies pel vostre retorn, Marta, Joanma, Eva E., Àngels, Eva B., Ana Belén, Cristina, Joan, Jaume, Mireia i Cisco!

L’any 2021 el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) vam preparar un premi especial per a la persona que guanyava el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una samarreta model Refranys dissenyada al Taller Alborada (gentilesa de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet del Vallès).  

Tot i que no vam fer els lliuraments com ens hauria agradat, sí que vam demanar a tots els guanyadors que ens enviessin la foto amb la samarreta posada i aquí les tenim totes! GRÀCIES!

Compartim, també, les endevinalles de l’any 2021.

L’endevinalla

Al número 175 preguntàvem què vol dir vintenejar. La resposta correcta era la 1. Anar pels vint anys. La guanyadora ha estat Marta Sotomayor, seguidora de L’Estenedor.

Al número 176 preguntàvem què vol dir tenir el cap a tres quarts de quinze. La resposta correcta era la 2. Estar molt distret d’allò que fa al cas. El guanyador ha estat Joanma Gómez, casteller, morat i seguidor de L'Estenedor.

Al número 177 preguntàvem què vol dir als quatre vents. La resposta correcta era la 3. En totes les direccions. La guanyadora ha estat Eva Esquina, de Molins de Rei, seguidora de L'Estenedor.

Al número 178 preguntàvem què són les beceroles. La resposta correcta era la 1. Llibre, cartell, per aprendre les lletres. La guanyadora ha estat Àngels Travessa, seguidora de L'Estenedor des de Rubí.

Al número 179 preguntàvem què vol dir verdet. La resposta correcta era la 3. Molsa que es cria a les basses, damunt les teulades i altres llocs humits. La guanyadora ha estat Eva Beltri, del barri de Lourdes de Mollet del Vallès i seguidora de L'Estenedor.

Al número 180 preguntàvem què vol dir fer la figuereta. La resposta correcta era la 4. Posar-se un casteller de cap per avall i peus per amunt a dalt del castell. La guanyadora ha estat Ana Belén Soria, treballadora de l’Ajuntament de Mollet i seguidora de L'Estenedor.

Al número 181 preguntàvem què vol dir ànima de càntir. La resposta correcta era la 4. Persona curta d’enteniment i pusil·lànime. La guanyadora ha estat Cristina Dacruz, seguidora de L'Estenedor i “fan de les samarretes que desperten emocions”.

Al número 182 preguntàvem què vol dir fer la rateta. La resposta correcta era la 2. Projectar sobre alguna cosa la llum reflectida per un mirallet. El guanyador ha estat Joan Solé, seguidor de L'Estenedor, que ja pot gaudir de tornar a fer castells amb camisa verd claret a la plaça.

Al número 183 preguntàvem què vol dir ectoplasma. La resposta correcta era la 3. Zona perifèrica del citoplasma cel·lular. El guanyador ha estat Jaume Vergés, de Castellers de Mollet.

Al número 184 preguntàvem què vol dir fer-ne una com un cabàs. La resposta correcta era la 4. Fer una acció molt reprensible o desbaratada. La guanyadora ha estat Mireia Ollé, del Museu Abelló i seguidora fidel de L'Estenedor.

Al número 185 preguntàvem què vol dir anys i panys. La resposta correcta era la 2. Molts anys. El guanyador ha estat Javier Carvajal, Cisco, president de Castellers de Mollet i seguidor de L'Estenedor.

Agraïm a tothom la paciència, el seguiment d’aquest concurs i a tots us diem "Enhorabona! No deixeu de participar-hi", perquè aquest any 2022, estrenarem un nou premi.

Vols compartir aquesta notícia?