Comencen els cursos de català del segon trimestre a Badalona i Sant Adrià

CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català

Gairebé 600 alumnes s'han incorporat a les classes aquest mes de gener

Ja han començat els cursos de català presencials, virtuals i en línia a les dues seus del CNL de Badalona i Sant Adrià. En total, entre el 10 i l’11 de gener, n'han començat 35.

A Badalona, els cursos es fan al Casal Cívic de Sant Roc, al de la Salut, al Badiu Jove i al Casal de la Solidaritat de Badalona Can Pepus. Pel que fa als cursos de nivell inicial i bàsic, han començat dos grups d'inicial, 10 de bàsic 1 i 4 de bàsic 2. També un elemental 1 i un suficiència 1 presencials. Així mateix, s'ofereixen 7 cursos en la modalitat virtual i en línia.

A Sant Adrià de Besòs, els cursos es fan al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor i al Casal Cívic Besòs. En total, aquesta setmana han començat 4 cursos de bàsic 1, un bàsic 2, un bàsic 3 i un intermedi 1. També s'ofereixen cursos virtuals i en línia (elemental 1 i intermedi 3).

Amb les mesures sanitàries vigents, és important mantenir la precaució a l'aula. Per tant, és obligatori portar la mascareta ben posada, rentar-se bé les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'entrar i mantenir la distància de seguretat. Entre tots, farem que les classes continuïn sent segures.

Molt bon trimestre!

Vols compartir aquesta notícia?