Arrenca la 35a edició del Festival Folk Tradicionàrius

CNL de Barcelona

Llengua i cultura

El festival programa concerts i activitats del 14 de gener al 8 d’abril

Roda de premsa del 35è Festival Folk Tradicionàrius.

Avui s’ha presentat en roda de premsa la 35a edició del Festival Folk Tradicionàrius, una cita imprescindible per als amants de la música d’arrel.

El festival començarà el 14 de gener i s’allargarà fins al 8 d’abril, amb concerts de 60 artistes i activitats diverses, en el marc per exemple dels Foguerons de Sant Antoni a Gràcia i Els Vespres dels dimecres al Bar del CAT. La programació d'aquest 2022 ve carregada de músiques de ball reinterpretades, electrònica d'arrel, cançó tradicional des de diferents òptiques, humor, vitalitat i nous formats.

A més, aquest 2022, com ja es va fer l’any passat, es podrà gaudir de la plataforma de continguts folk en línia, TraDDigital.

La Delegació de Gràcia i Sarrià – Sant Gervasi del CNL de Barcelona col·labora amb el festival des de fa uns anys. Molts alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua han assistit a activitats i a concerts i han pogut conèixer de prop la música tradicional catalana a més d’artistes contemporanis de referència.

CNL de Barcelona

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?