La màgia del Voluntariat arriba a la capital del Bages

CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua

L'exposició de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) "Quan parles fas màgia" arriba a Manresa i es podrà visitar al CNL Montserrat, de l'11 al 28 de gener.

La mostra, creada per la Secretaria de Política Lingüística, forma part d'una campanya que vol animar la població a participar en aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. La nova campanya de difusió del VxL inclou espots de televisió, falques de ràdio, corporis, una exposició itinerant i imatges amb diferents continguts que es difonen a les xarxes socials amb l'etiqueta #QuanParlesFasMàgia.

Cal destacar que, per primer cop, els protagonistes d'una campanya del VxL són participants reals en el programa, voluntaris i aprenents que van ser seleccionats a partir d'un càsting al qual s'hi van presentar més de 200 persones.

El programa del Voluntariat per la llengua consisteix a formar parelles lingüístiques compostes per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Les parelles es troben un cop a la setmana, el dia i l'hora que acorden, i en la modalitat que prefereixen: presencial o virtual.

Totes aquelles persones que s'hi vulguin inscriure, com a voluntàries o com a aprenentes, ho poden fer a través del correu electrònic vxl.montserrat(ELIMINAR)@cpnl.cat, del telèfon 634757868 o del web www.vxl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?