Cloenda de tres cursos de català inicial de les Garrigues

CNL de Lleida

Acolliment , Acolliment

Just abans de Nadal van acabar dos cursos de català inicial a les Borges Blanques i un a Juneda d'una manera ben dolça

Aquest darrer trimestre de 2021 s'han dut a terme tres cursos de català inicial de 45 hores de durada a la comarca de les Garrigues en col·laboració amb la Secretaria per a la Immigració. Concretament, se n'han impartit dos a les Borges Blanques (un en horari de matí i un altre al vespre) i un tercer a Juneda en horari de tarda. En total, hi havia 55 persones inscrites.

Durant el curs, els alumnes de les Borges van dur a terme diverses activitats complementàries: van visitar el mercat setmanal, van anar a la Biblioteca per fer-se'n el carnet i també van visitar l'exposició 'Quan parles fas màgia', del Voluntariat per la Llengua. El darrer dia de curs el van celebrar amb un bon esmorzar a l'aire llliure elaborat per ells mateixos.

Les activitats que van realitzar les alumnes de Juneda també eren variades: van participar a les votacions del Consell Escolar, es van baixar al mòbil l'aplicació del Telegram de l'escola i la de l'eBando dels pregons municipals per estar ben informades, i també van celebrar la Castanyada. El curs va cloure fent cagar el tió i amb una torronada.

Els alumnes que hi ha participat han valorat molt positivament el fet de poder aprendre la llengua catalana. Esperem que aquesta formació pugui tenir continuïtat al llarg del 2022.

Vols compartir aquesta notícia?