“Si jo fos un robot”, nova unitat de Fils de conversa per promoure la conversa en català

CNL de les Terres de l'Ebre

CPNL

La Secretaria de Política Lingüística ha publicat la vuitena unitat de Fils de conversa, recurs digital per promoure la conversa en català de forma lúdica

Amb aquesta nova unitat ja hi ha més de 250 activitats disponibles per estimular l'expressió oral a través de vídeos, àudios i jocs.

La nova unitat es titula "Si jo fos un robot" i proposa que ens posem a la pell dels robots, que explorem el sistema solar i que reflexionem sobre allò que és essencialment humà.

A finals de gener es publicarà la unitat 9 i al febrer és publicarà la desena i última unitat. Les unitats s'estructuren en 4 blocs anomenats Fils: "Fil 1. Mira i parla", "Fil 2. Escolta i parla", "Fil 3. Guaita i opina" i "Fil 4. Parlem-ne i fem". Cadascun dels fils proposa activitats lúdiques per introduir vocabulari, fomentar la lectura, practicar estructures lingüístiques i comunicatives i, sobretot, facilitar la conversa.

Fils de conversa és accessible gratuïtament des de qualsevol dispositiu mòbil i està adreçat a participants en el programa Voluntariat per la llengua, a professorat i alumnat de català per practicar dins i fora de l'aula i a tothom qui vulgui aprendre i practicar el català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?