Reprenem els clubs de lectura en català

CNL de l'Hospitalet

Voluntariat per la llengua

El mes de gener reprenem els clubs de lectura en català. Aquestes activitats s'organitzen en col·laboració amb Biblioteques de l'Hospitalet i el Casal Cívic l’Hospitalet Centre. S'ofereixen dos clubs conduïts per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua.

El mes de gener reprenem els clubs de lectura en català. Aquestes activitats s'organitzen en col·laboració amb Biblioteques de l'Hospitalet i el Casal Cívic l’Hospitalet Centre. S'ofereixen dos clubs conduïts per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua.

  • CLUB DE LECTURA EN VEU ALTA. Biblioteca la Bòbila (pl. la Bòbila, 1). Dimecres de 18 a 19 h, del 12 de gener al 13 d’abril.

  • CLUB DE LECTURA EN CATALÀ. Casal Cívic l'Hospitalet Centre (c. Josep Prats, 62-64). Dimecres de 17.30 a 18.30 h, del 19 de gener al 6 d’abril.

  • CLUB DE LECTURA FÀCIL EN CATALÀ. Biblioteca Josep Janés (c. Doctor Martí i Julià, 33). Dijous de 16.15  a 17.15h, del 20 de gener al 14 d’abril.

Els clubs de lectura s'adrecen a usuaris de les biblioteques, centres cívics, participants del Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català del CNL que vulguin millorar la capacitat lectora i la fluïdesa oral en català. Tots els clubs de lectura són presencials. Les inscripcions a les activitats de biblioteques s'han de fer al web de biblioteques. Per assistir al club de lectura del Casal Cívic l'Hospitalet Centre cal fer la inscripció presencial o sol·licitar-ho a vxl.lhospitalet(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Si en voleu més informació podeu adreçar-vos a:

http://www.bibliotequeslh.cat/

vxl.lhospitalet(ELIMINAR)@cpnl.cat

93 403 20 20

Vols compartir aquesta notícia?