Tres noves parelles lingüístiques del VxL amb usuaris de l'Associació Down Lleida

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

Dimarts es van presentar a la mateixa Associació tres noves parelles lingüístiques fetes amb tres persones amb discapacitat intel·lectual de l'Associació Down Lleida i dos voluntàries de la borsa general del VxL que gestiona el CNL de Lleida

Des del 2018 l'Associació Down Lleida col·labora amb el Centre de Normalització de Lleida (CNL) per fomentar l'ús de la llengua catalana i promoure el Voluntariat per la llengua (VxL). A més a més de formar conjuntament diverses parelles lingüístiques, l'any 2019 es van impartir tallers de poesia amb persones amb discapacitat intel·lectual de Down Lleida que, amb el suport d'un tècnic del CNL de Lleida, van aprendre tècniques de versificació. Els poemes que van sorgir d'aquesta col·laboració es van llegir el Dia Mundial de la Poesia a la Biblioteca Pública de Lleida, ja que la celebració coincideix  amb el Dia Mundial de la Síndrome de Down.

A l'acte hi van assistir les tres noves parelles lingüístiques i també la presidenta de l'Associació Down Lleida, Olga Parés, i la directora del CNL de Lleida, Balbina Escolà.

Vols compartir aquesta notícia?