Es renoven els Punts d’Inscripció juvenil del VxL a Badalona i a Sant Adrià

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

Difusió del programa Voluntariat per la llengua entre els joves

Després de l'aturada produïda per la pandèmia, s'ha posat fil a l'agulla per reprendre la promoció del Voluntariat per la llengua al Badiu Jove de Badalona i al Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor de Sant Adrià, com a Punts d'inscripció del VxL. Després d'una reunió amb els tècnics d'ambdós centres, s'ha acordat donar un nou impuls a la difusió del VxL entre els seus treballadors i usuaris.

Es tracta d'arribar als joves que necessitin millorar el català per tal que tinguin una eina complementària als cursos i, alhora, d'animar a joves catalanoparlants a participar en el programa com a voluntaris.

L'any 2015 el Badiu Jove de Badalona i el Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor de Sant Adrià van passar a ser Punt d'Inscripció del Voluntariat per la llengua i des d'aleshores s'han fet diverses actuacions conjuntes. Aquests centres ofereixen serveis d'informació, orientació i recursos en àmbits com la formació, la ocupació laboral, l'habitatge, la salut, l'associacionisme o la mobilitat internacional. També ofereixen els seus espais per a l'estudi, l'assaig musical, jocs, i tenen un servei d'ordinadors i connexió a Internet. I s'hi fan tallers de forma regular, tant formatius com d'oci.

Vols compartir aquesta notícia?