L'Estenedor de Mollet del Vallès fa vint anys i comença el camí cap als vint-i-un! Per molts anys!

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura

L'Estenedor número 185

Si us hi heu fixat, aquest any hem afegit a L'Estenedor la icona dels 20 anys, perquè el primer número de L'Estenedor va sortir el mes de desembre de 2001. Hem volgut celebrar, així, els vint anys de la publicació. Gràcies per acompanyar-nos en aquest trajecte i esperem que sigui per molts anys!

L'Estenedor de Mollet del Vallès és una publicació digital que va "néixer" l'any 2001. S'elabora conjuntament amb l'Ajuntament de Mollet i des de l'any 2015 amb el CET Taller Alborada (IMSD).

Per què es diu "Estenedor"?

Va "néixer" com a complement del Llibre d'estil de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (2000). La intenció era tenir una eina on poder "estendre" les consultes que ens arribaven al Servei de Català i poder-les compartir amb tothom: usuaris, alumnat, etc. D'aquí el nom de la publicació. També hi hem afegit curiositats que ens arriben i, des de sempre, un concurs on es planteja sempre un repte lingüístic per resoldre: l'endevinalla.

On puc trobar tots els números de L’Estenedor?

Coneixes els "especials de L'Estenedor"?

Al llarg d'aquests últims anys, s'han elaborat uns quants "especials" o exemplars de L'Estenedor temàtics. Per exemple:

Com puc tenir en un únic full les novetats ortogràfiques? L'Estenedor 138

Tinc una exposició del còmic i busco un Estenedor d'aquest tema. On el trobo? L'Estenedor 132

On trobarem noms de jocs? L'Estenedor 129

És temps de rebaixes i busco fraseologia per als comerços, com per exemple d'on ve la paraula ganga. Quin Estenedor buscarem? L'Estenedor 128 i L'Estenedor 131

Busques fraseologia relacionada amb el món del motor? L'Estenedor 134

L’Estenedor 183 especial capità Haddock

La resta d'exemplars de L'Estenedor, amb consultes ben diverses, podreu trobar-los en el web del CPNL L'Estenedor o en el web de l'Ajuntament de Mollet L'Estenedor.

Aprofitem per desitjar-vos bon Nadal, tot el millor per al 2022 i, com hem dit al començament, gràcies per acompanyar-nos en aquest trajecte i per molts anys!

Vols compartir aquesta notícia?