Llenguatge inclusiu a les administracions municipals del Pallars Jussà

CNL de Lleida

Administració pública, Administració pública, Assessorament lingüístic

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català, va oferir a les administracions municipals de la comarca una píndola formativa sobre llenguatge inclusiu

Professionals i representants polítics de les diverses administracions municipals del Pallars Jussà van participar el passat 16 de desembre en l'última de les tres sessions formatives sobre llenguatge inclusiu que ha ofert aquest any el Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català.

La realització d'aquestes sessions està emmarcada en el Pla d'Igualtat d'Oportunitats de l'ens comarcal, concretament en l'àmbit corresponent a la comunicació no sexista. En aquesta mateixa àrea, des del SCC també s'ha col·laborat amb les responsables del SIAD, el SAI i Igualtat en l'elaboració d'una guia d'ús de llenguatge inclusiu i una infografia que s'han presentat en les formacions dutes a terme.

El perfil professional de les persones que han pres part en la darrera sessió ha estat variat, amb representants de la policia municipal, dels serveis tècnics i de l'administració general dels ens municipals.

Vols compartir aquesta notícia?