17 nous establiments s'adhereixen al Voluntariat per la llengua a Sant Martí

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

La comunicació és molt important a l'hora de vendre, per això quan el client s'adreça en català al comerciant, que aquest l'atengui també en català és apostar per oferir un bon servei sinònim de qualitat

Als establiments col·laboradors adherits al programa del Voluntariat per la Llengua, a més de parlar-te en català, t'ajudaran a practicar-lo, ja que molts d'aquests comerços participen també en les pràctiques lingüístiques que fa l'alumnat del nivell bàsic 3. Tots els establiments adherits al programa s'identifiquen per un diploma o adhesiu penjat en algun espai del local i així hom sap que et poden atendre en català.

A Catalunya ja són gairebé 5.000 comerços entre bars, restaurants, botigues de queviures, llibreries, etc. que s'han adherit al Voluntariat per la Llengua, xifra que va en augment també al Districte de Sant Martí, que compta ja amb 56 establiments comercials que participen en aquest programa.

Els nous establiments comercials del Districte són Herbolari Milfulles, Manuka Llenceria, Merceria Rosa, Pastisseria Sant Lluís, EBA Estudi de Belles Arts, IPB Dental, Estanc Papereria Paloma, Seminous, Centre Ortopèdic Clot, Bona Nit Matalasseria, Bolibloc, El Trapella del Poblenou, Mr. Brown Store, Pou de Glaç, Isidro Cosmetic Shop, Angie & Deme Dreams i Guinot de Tota Confiança.

De ben segur que podreu trobar de tot en aquests comerços i, a més, demanar-ho en català.

Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?