Continuen les trobades del Club de Lectura Fàcil en català a Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura

El programa de lectures d'aquest curs dona veu a les dones narradores i per aquest motiu aquestes en són les protagonistes

El dilluns 13 de desembre es va dur a terme la segona sessió del Club de Lectura Fàcil (CLF) en català, a la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú, adherida al Voluntariat per la llengua. En aquesta ocasió els participants van acomiadar l'any amb el comentari del llibre El Món d'Asgard de Montse Torices.

Dones narradores

El programa de lectures d'aquest curs dona veu a les dones narradores i per aquest motiu aquestes en són les protagonistes.

A la sessió del mes d'octubre es va comentar Un èxode sirià de Núria Climent. El tema de la lectura relacionat amb els estralls dels conflictes bèl·lics va afavorir intervencions molt enriquidores.

El tema del llibre de lectura fàcil triat per a la sessió del mes de novembre va ser diferent i estava relacionat amb la fantasia i la  ficció i va agradar força en general. Durant la trobada les set persones que hi van participar van intercanviar els seus punts de vista, van comentar els personatges i les situacions de la història i van gaudir comentant el lèxic i les expressions que els van cridar més l'atenció.

La propera sessió serà al gener amb Cartes impertinents de Maria Aurèlia Capmany.

Activitat molt recomanable

El CLF és una activitat complementària molt recomanable per als alumnes dels cursos de català i els aprenents que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL), perquè els ajuda a augmentar el vocabulari i les expressions a través de la lectura i a reforçar la competència oral. Les sessions les condueix la filòloga i tècnica de la Biblioteca Joan Oliva, Lourdes Escrigas.

Galeria

Vols compartir aquesta notícia?