Música nadalenca per tancar l'any a Ràdio Cornellà

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió, CPNL

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem l'últim espai de l'any parlant del període d'inscripcions als cursos de català, que serà els dies 16 i 17 de desembre per a les persones que durant aquest últim any ja han estat inscrites en un curs, i dilluns 20 i dimarts 21 per al públic general. La inscripció torna a ser en línia i els cursos comencen entre el 10 i l'11 de gener.

Tot seguit, ja per ambientar-nos en l'esperit nadalenc comentem alguns recursos disponibles al web del CNL per passar les festes en català. D'una banda, la carta als Reis d'Orient, que enguany s'ha tornat a repartir a les escoles i als comerços de Cornellà, i que també es pot descarregar des del web del centre. De l'altra, el catàleg de l'"I tu, jugues en català?", en el qual hi ha més de 1.000 jocs en català i les botigues adherides al programa on es poden comprar. I, finalment, fem referència al compte a Spotify del CPNL, que té dues llistes noves amb cançons sobre les festes de Nadal i per celebrar el Cap d'Any.

Per desitjar bones festes als oients de Ràdio Cornellà, tanquem el programa amb dues nadales interpretades per Mercè Serramelera, Mireia Estapé i Oriol Torras, tècnics del centre.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?