Paraules de Nadal als vidres dels comerços de Rubí

CNL de Terrassa i Rubí

Socioeconòmic, CPNL

En el marc de col·laboració amb l’associació de comerciants, un grup d'alumnes del Bàisc 1 de Rubí va decorar amb paraules i dibuixos els vidres d'un parell de comerços de la ciutat.

La decoració es basa en formes geomètriques que inclouen versos i proverbis de Nadal, que prèviament es van llegir i treballar a classe.

Feia temps que, inspirats per una campanya dels companys del CNL de Vic i per la col·laboració que manté l'Associació de Comerciants de Rubí amb artistes plàstics, teníem ganes de posar paraules damunt dels vidres. La pandèmia ha aturat moltes activitats. Amb tot, però, per la campanya de Nadal vam veure que un grup de dissenyadors de Rubí portava endavant l'activitat de pintar damunt dels vidres d'aparadors i portes decoracions nadalenques.

Per sort encara hi havia algun establiment al qual ells no hi havien pogut arribar, i hi vam arribar nosaltres. Cal dir que la nostra decoració es basa en formes geomètriques que inclouen versos i proverbis de Nadal, que prèviament es van llegir i treballar a classe.

En properes ocasions voldríem col·laborar en projectes d'aquest estil de manera més intensa i coordinada amb el propòsit que la llengua també formi part de la campanya. Són propostes de futur, sobretot perquè el tastet de fer dos comerços (Perruqueria Javi i restaurant La Bàmbola) va deixar molt bon gust de boca als alumnes. Va ser possible també gràcies al cop de mà de la seva professora, la Isabel Bargalló, que en sap molt de dibuixar i pintar i és qui va proposar la idea del disseny i el mètode de realitzar-lo.

Vols compartir aquesta notícia?