El Club Muntanyenc Mollet renova la seva adhesió al Voluntariat per la llengua dos anys més.

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Gràcies per la vostra col·laboració, Club Muntanyenc Mollet!

Des de bon començament, l'entitat Club Muntanyenc Mollet s'ha compromès amb el Voluntariat per la llengua: fent costat a la difusió de la llengua catalana i fomentant-ne l'ús, animant les parelles lingüístiques a participar en les seves activitats i, també, programant una marxa o passejada anual amb les parelles lingüístiques des de 2008 (aquest any al poblat ibèric de les Maleses, amb unes vistes espectaculars). A més a més, participants de l'entitat són voluntaris lingüístics del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès i també hem tingut aprenents que han estat contentíssims de fer-se socis de l'entitat i acompanyar-los durant l'any en les seves marxes.

Moltes entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua i li donen suport mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes d'entre els seus associats, la constitució de parelles, l'obertura de les seves activitats a voluntaris i a aprenents o la col·laboració puntual per a l'organització d'activitats conjuntament amb els centres de normalització lingüística del CPNL. Si vols col·laborar amb el Voluntariat per la llengua, afegeix-t'hi!

Us animem a conèixer el Club Muntanyenc Mollet. Trobareu la circular de desembre en aquest enllaç i ben aviat hi tindreu la de gener de l'any vinent.

Vols compartir aquesta notícia?