Comencen les inscripcions als cursos de català del CNL a Reus, Cambrils, l'Hospitalet i Falset

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Cursos de català

  • Es faran del 16 al 21 de desembre i preferentment en línia des de cpnl.cat/inscripcions.
  • A partir del dia 13 es pot demanar cita si la matrícula es vol fer presencialment.
Curs de nivell Bàsic 2 de Reus

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període de matrícula per als cursos de català.

Les inscripcions dels cursos que impartirà el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL)  a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset  tindran lloc  del 16 al 21 de desembre. Més del 70 % dels cursos seran presencials,  i la resta es faran en la modalitat en línia per a qui prefereixi treballar des de casa. De manera presencial s'organitzen 25 cursos de diferents nivells i en diferents horaris, cosa que suposa unes 600 places.

Podeu consultar nivells i horaris en aquest enllaç o al cercador de cursos del CPNL (/troba-el-teu-curs-de-catala/), on trobareu els de tot Catalunya.

Les persones que hagin fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos s'hi podran inscriure el 16 i 17 de desembre, com a alumnes preferents. La resta de persones interessades tindran accés a la inscripció general els dies 20 i 21 de desembre.

La inscripció es fa preferentment en línia des de cpnl.cat/inscripcions, però si algú necessita suport pot demanar hora a partir del 13 de desembre (a reus(ELIMINAR)@cpnl.cat o al 977 128 861) per fer-la des del CNL o el Servei de Català de manera presencial.

Els cursos que s'ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març. També a través del web, els alumnes disposen de totes les indicacions necessàries per accedir a l'aula virtual, un cop formalitzada la inscripció.

Tota la informació necessària per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l'aula virtual és a l'espai "Inscriu-te a un curs" del web del CPNL.
 

Els cursos de català del CPNL són gratuïts per als nivells EP! Escolta i parla, inicials i bàsics per facilitar al màxim la introducció de nous parlants a l'aprenentatge de la llengua. Així mateix, els cursos de nivells més avançats disposen de reduccions del 50% i del 70%, d'acord amb determinats supòsits.

En qualsevol cas, caldrà acreditar la documentació que ho certifiqui durant el procés d'inscripció.


Cursos homologats i amb certificació oficial

El CPNL posa a disposició de la ciutadania una àmplia oferta de cursos generals i homologats, amb certificació oficial, des dels nivells inicials i bàsics, adreçats a les persones sense cap coneixement o amb pocs coneixements de la llengua, fins als nivells més avançats, per a aprenents que volen millorar o perfeccionar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.

Els cursos de català s'adapten al màxim a les necessitats dels aprenents: hi ha cursos arreu del territori que s'ofereixen en diverses franges horàries, en el cas dels cursos presencials, i amb un sistema innovador i modern, en el cas dels cursos en línia.

Tant la modalitat presencial com la virtual disposen de propostes complementàries per practicar la llengua fora de l'aula, com el Voluntariat per la llengua, els clubs de lectura o les pràctiques lingüístiques en establiments col·laboradors.

Vols compartir aquesta notícia?