El CNL de les Terres de l'Ebre col·labora amb l'exposició dels vint anys del Col·legi de Periodistes

CNL de les Terres de l'Ebre

Sensibilització

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre ha assessorat el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) en la revisió dels textos de l'exposició del vintè aniversari de la seua demarcació a les Terres de l'Ebre. L'actuació ha consistit en la revisió i l'adaptació al català occidental dels textos d'esta mostra de petit format

El passat dia 3 de desembre va tindre lloc l'acte de commemoració del vintè aniversari a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, sota la presidència de l'alcaldessa, Meritxell Roigé, i la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà. L'acte va comptar també amb la presència, entre altres, del periodista Salvador Alsius, degà del CPC quan se va aprovar la creació de la Demarcació, i Joan Maria Morros, actual degà del Col·legi.

El Servei d'Assessorament Lingüístic del CNL de les Terres de l'Ebre posa a l'abast de les institucions, les entitats i els particulars del territori la possibilitat de revisar textos breus de difusió àmplia per a garantir la qualitat de les comunicacions escrites en llengua catalana. L'exposició del vintè aniversari de la demarcació del CPC a les Terres de l'Ebre s'exhibirà a Amposta, Gandesa, Tortosa i Móra d'Ebre.

Vols compartir aquesta notícia?