El grup de teatre del VxL actua en l’acte de celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

L'obra, Cercant parella, s'ha fet a partir del guió que han creat conjuntament els aprenents, voluntaris i alumnes que formen el grup i es va estrenar el 2 de desembre, a l'auditori de l'edifici Neàpolis

Cercant parella

El grup de teatre del Voluntariat per la llengua, creat fa tres anys a Vilanova i la Geltrú a partir del taller de teatre que condueix la voluntària Isabel Valdivieso, va participar en la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, dins del programa d'actes organitzat per l'Oficina d'Entitats de l'Ajuntament de Vilanova.

La col·laboració va consistir en la representació de l'obra Cercant parella, creada a partir del guió que van escriure les mateixes components del grup. Es tracta d'una paròdia d'un concurs televisiu en què aprenents i voluntaris s'havien de conèixer responent un seguit de preguntes sobre les seves preferències personals.

Dia Internacional del Voluntariat

El 5 de desembre és la data que l'Assemblea General de les Nacions Unides va triar per celebrar el Dia Internacional del Voluntariat, per sensibilitzar el públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les vessants i contribuir a potenciar-lo. La commemoració també serveix per expressar el reconeixement i l'agraïment per la tasca que realitzen cada dia milions de persones voluntàries  d'una manera altruista i sense esperar res a canvi. 

Vols compartir aquesta notícia?