El Voluntariat per la llengua de Badalona i Sant Adrià commemora el Dia Internacional del Voluntariat

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

El Consorci per a la Normalització Lingüística reconeix públicament als voluntaris lingüístics amb vídeos i targetes testimonials.

El Voluntariat per la llengua (VxL) celebra el Dia Internacional del Voluntariat, el 5 de desembre, agraint públicament la implicació dels voluntaris en aquest programa.

Voluntaris de Badalona i Sant Adrià ens han volgut oferir el seu testimoni, plasmat en quatre postals especials per a aquest dia. El Jordi, la Núria, el Pep, el Ferran i la Teresa tenen un llarg currículum de parelles lingüístiques i expliquen com viuen l'experiència de ser voluntaris i què aporta el programa als seus participants i a fer créixer l'ús social del català.

També podeu veure tres vídeos de voluntaris d'altres llocs de Catalunya. Amb la idea central que practicar el català amb una parella lingüística és "més del que t'imagines", l'Albert, la Neus i la Belén , que són també protagonistes dels espots de la campanya "Quan parles fas màgia", expliquen les seves vivències com a voluntaris del programa. Els vídeos destaquen alguns dels valors que comparteixen els voluntaris lingüístics: conèixer, aprendre, millorar, gaudir, donar, rebre, entre d'altres.

Des que es va iniciar el programa Voluntariat per la llengua l'any 2003, s'han superat les 150.000 parelles a tot Catalunya i les 4.000 a Badalona i Sant Adrià de Besòs.

Vols compartir aquesta notícia?