El Casal de Gent Gran del Raval de Badalona reprèn les converses de català dels dijous

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

En un ambient distès i amb nivells diversos de català els assistents llegeixen i parlen de temes d'interès general i d'actualitat a partir de textos escrits o de cançons de cantautors catalans. El dinamitzador del grup vetlla perquè cada un dels participants es pugui expressar amb seguretat i els ajuda en el cas que ho necessitin.

El mes de juny de 2019 el Casal de Gent Gran del Raval de Badalona va engegar aquest grup de conversa setmanal conduït per Joan Gornès, voluntari del VxL, amb l'objectiu d'augmentar i millorar la fluïdesa oral de les persones interessades. La pandèmia va aturar-ho tot, i després d'un any de tancament, aquest mes de novembre s'han reprès les trobades amb una desena d'inscrits.

Si algú està interessat a participar-hi, ot escriure un correu electrònic a vxl.badalona@cpnl.cat.

A poc a poc, el Casal ha anat recuperant els serveis i activitats quotidianes: sortides, xerrades, ball, grups de conversa de francès i català... L'equip directiu, amb en Santi, en Joan i en Toni, al capdavant fan possible que uns 500 associats gaudeixin d'un espai de trobada, de formació i de gaudi a la barriada del Raval.

Vols compartir aquesta notícia?