“I com m’agradaria...”, nova unitat de Fils de conversa per promoure la conversa en català

Serveis Centrals

Altres

La Secretaria de Política Lingüística ha publicat la setena unitat de Fils de conversa, recurs digital per promoure la conversa en català de forma lúdica

Amb aquesta nova unitat ja hi ha més de 200 activitats disponibles per estimular l'expressió oral a través de vídeos, àudios i jocs. Aquesta peça porta per títol "I com m'agradaria..." i proposa parlar dels desitjos, d'utopies i de distòpies, de la creativitat i de l'habitatge.

A finals de desembre es publicarà la unitat 8. Cada final de mes hi haurà disponible una nova unitat fins a completar les 10 de què consta aquest recurs. Les unitats s'estructuren en 4 blocs anomenats Fils: "Fil 1. Mira i parla", "Fil 2. Escolta i parla", "Fil 3. Guaita i opina", "Fil 4. Parlem-ne i fem". Cadascun dels fils proposa activitats lúdiques per introduir vocabulari, fomentar la lectura, practicar estructures lingüístiques i comunicatives i, sobretot, facilitar la conversa.

Fils de conversa és accessible gratuïtament des de qualsevol dispositiu mòbil i va adreçat a participants en el programa Voluntariat per la llengua, a professorat i alumnat de català per practicar dins i fora de l'aula i a tothom qui vulgui aprendre i practicar el català.

Vols compartir aquesta notícia?