Durant el mes de novembre, l’equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona fa quatre sessions de benvinguda virtuals per a nous inscrits al programa

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Els dies 4, 9, 17 i 22 de novembre, 85 voluntaris i aprenents dels 104 que s'han inscrit durant aquest mes al VxL de Barcelona, han assistit a les sessions de benvinguda conduïdes per l'equip del programa.

Les trobades virtuals han servit per presentar el programa i donar eines a les parelles lingüístiques per poder dur a terme les trobades, però també per posar cara a les persones que gestionen el programa i donen suport als participants.

Després d'una breu introducció sobre el funcionament del Voluntariat per la llengua, s'ha explicat als participants l'apartat del web on poden trobar materials i recursos per fer servir durant les seves trobades i que els poden donar idees per sessions una mica diferents, com per exemple els vídeos de trucs de màgia; se'ls ha informat de l'oferiment d'activitats, establiments col·laboradors, avantatges del carnet...

També s'ha donat veu a les persones que hi han participat, les quals han pogut expressar dubtes, pors, inquietuds i desitjos abans de trobar-se amb la parella que en breu els assignaran. Totes van s'ha presentat i han explicat les raons per les quals s'han inscrit al programa.

Cal destacar que voluntaris i aprenents han coincidit en la preferència (i les ganes!) per fer trobades presencials. Això sí, respectant les mesures de prevenció recomanades.

Les trobades han estat molt enriquidores i profitoses per a tothom i tots han agraït assistir-hi i poder conèixer les dinamitzadores i altres participants del programa.

Vols compartir aquesta notícia?