El CNL d'Osona participa en la Fira del Joc de Tona

CNL d'Osona

Oci i consum

Molt bon ambient i molta afluència de públic a la 20 edició de la Fira del Joc de Tona

Dissabte, 27 de novembre, el CNL d'Osona va ser present a la Fira del Joc de Tona, que enguany celebrava la vintena edició. La parada del CNL d'Osona estava situada a l'entrada de la sala La Canal i presentava una mostra de jocs en català per poder manipular. També mostrava l’espai web on es podien trobar els més de 1.000 jocs en català que hi ha al mercat.

Dissabte, 27 de novembre, el CNL d'Osona va ser present a la Fira del Joc de Tona, que enguany celebrava la vintena edició. La parada del CNL d'Osona estava situada a l'entrada de la sala La Canal i presentava una mostra de jocs en català i la possibilitat de fer una cerca del joc que interessés als visitants, per edat, fabricant, etc. També es podien veure els tutorials dels jocs a través d'un portàtil i saber on es podia comprar el joc en qüestió.

La majoria de visitants que van venir a veure la nostra parada van mostrar interès per aquest cercador de joguines en català i van voler saber com funcionava i conèixer l'enllaç a través del qual poder-hi accedir. Unes 292 persones van visitar la parada i hi van fer alguna activitat: a part de remenar els jocs de mostra per saber com s'hi jugava, també podien fer una sopa de lletres, o agafar una carta per escriure als Reis de l'Orient.

A la tarda, la Roser Tió, de la botiga de joguines de Tona, Eines per aprendre, va fer una presentació del joc EDUIOGA, un joc que introdueix de manera molt divertida i amb unes cartes amb dibuixos les postures del ioga.

La Fira va finalitzar a les vuit del vespre.

CNL d'Osona

Vols compartir aquesta notícia?