Presentació del programa Voluntariat per la Llengua del CNL de Barcelona al CFPA Montserrat Roig

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El dia 23 de novembre a les 17 h es va fer una presentació del Voluntariat per la llengua (VxL) del CNL de Barcelona destinada a l'alumnat del Centre de Formació de Persones Adultes Montserrat Roig del Poblenou

Aquesta presentació tenia un caire molt especial perquè, tal com va proposar la Fina, directora del centre, la intenció és fer parelles lingüístiques entre l'alumnat.

A la sessió hi van assistir una vintena de persones interessades en el programa i van explicar les seves motivacions per participar-hi.

L'Àngel, un voluntari veterà del barri i alumne del centre, va col·laborar en la presentació com a testimoni real i proper. Amb una experiència de més de vint parelles lingüístiques va poder aportar un toc de qualitat a la presentació.

Agraïm la bona acollida per part de la Fina i el claustre del CFPA Montserrat Roig i la gran assistència de públic en una tarda de pluja a la ciutat.

Esperem que el Voluntariat per la llengua sigui un èxit al Montserrat Roig i que s'hi estableixi una sòlida col·laboració.

Vols compartir aquesta notícia?