L’Oficina d’Entitats i Voluntariat difon el vídeo de la cançó “Junts som un sol cor”

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua

Aquest vídeo s'emmarca en el Dia Internacional del Voluntariat, que se celebra el proper 5 de desembre, i té la voluntat de reconèixer i visibilitzar la tasca que fan de manera altruista, solidària i generosa les persones voluntàries de la nostra ciutat, a favor de qui més ho necessita i de la societat en general

Es va presentar i interpretar el dijous 18 de novembre durant la festa "La Màgia del Voluntariat", dins del programa de "La Tardor del Voluntariat 2021". La cançó "Junts som un sol cor" ha estat escrita per Lídia Coll i Auxi Gil i està interpretada per Xavier Gorina i Lídia Coll. El vídeo està protagonitzat per persones voluntàries de Sabadell i s'ha filmat a les seus de les entitats.

La cançó pretén recollir un mateix sentiment d'agraïment, homenatge i celebració conjunta, amb un missatge que englobi a tothom, que parli de voluntariat des del cor i amb el cor i que, al seu torn, pugui ser cantada amb polifonia de veus en un sol batec coral: el de #ElCorDelVoluntariat.

La producció musical l'ha realitzat Xasqui Ten i la producció audiovisual la Casa d'Oficis, Disseny i Producció Multimèdia del Vapor Llonch.

Vols compartir aquesta notícia?