El Centre de Formació d'Adults d'Amposta participa al Voluntariat per la llengua

CNL de les Terres de l'Ebre

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats per potenciar el Voluntariat per la llengua (VxL) a les Terres de l'Ebre, el dilluns dia 22 de novembre, a les 19 h, es va fer un acte de presentació del programa al Centre de Formació d'Adults d'Amposta (CFA)

Empar Serrano, professora del CFA, i Ester Martí, dinamitzadora del VxL, van explicar com funciona el programa. Hi van assistir vint alumnes del CFA que hi estaven interessats, tant catalanoparlants com no catalanoparlants, convocats pel professorat del centre d’adults. En el transcurs de l’acte es va visionar un vídeo del programa 10 cites de TV3 sobre les trobades de les parelles lingüístiques.

Per finalitzar, es va fer un taller pràctic de diàleg bàsic entre els assistents amb aparellament ràpid entre ells, que va funcionar molt satisfactòriament. Es va donar d’alta al programa la majoria de l'alumnat assistent, que aprofitarà la biblioteca o la cafeteria del CFA per trobar-se en parella o en petit grup de conversa.

Fins i tot, s'hi van apuntar dues alumnes invidents, que fan un curs de Braille al CFA, molt satisfetes de poder-hi participar.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?